Nederlandse Tang Soo Do FederatieBombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede+31 (0) 640789687info@ntsdf.nlhttp://www.ntsdf.nl/_db/style/logo.png
slider1slider2slider3

Laatste week om in te schrijven voor de TTF Open NK

2018-05-24 14:59:44Nederlandse Tang Soo Do FederatieLaatste week om in te schrijven voor de TTF Open NK

Komende week is de laatste mogelijkheid om je in te schrijven voor de TTF Open NK op zaterdag 9 juni in Leeuwarden. Let op! voor het onderdeel sparren is bij de kinderen licht contact ook toegestaan en zijn voetbeschermers verplicht. Inschrijven in Doetinchem en Enschede kan bij Kyo Sa Johan, voor Amstelveen neem contact op met de club!

Tweede paasdag geen les in Enschede

Tweede paasdag geen les in Enschede.2018-03-27 14:44:03Tang Soo Do, pasenNederlandse Tang Soo Do FederatieTweede paasdag geen les in Enschede

Maandag 2 april is er geen Tang Soo Do les in Enschede, de rest van de week wel.

Hwa Rang Tang Soo Do Kampioenschap 2018 groot succes

Afgelopen zaterdag vond in de Pathmoshal de tweede editie van het Hwa Rang Tang Soo Do Kampioenschap plaats.2018-03-01 12:54:04Hwa Rang, Tang Soo Do, Enschede, KarateNederlandse Tang Soo Do FederatieHwa Rang Tang Soo Do Kampioenschap 2018 groot succes

Afgelopen zaterdag vond in de Pathmoshal de tweede editie van het Hwa Rang Tang Soo Do Kampioenschap plaats. 212 karateka’s streden onder het toeziend oog van grootmeester HoSik Pak en meester Oliver de Guzman op de onderdelen loopvormen, wapens, sparren en breektesten. De deelnemers van Tang Soo Do Enschede namen 7x goud, 10x zilver en 17x brons.

 Dit jaar maakten vele bekende gezichten en ook een flink aantal nieuwkomers hun opwachting. Maar liefst 25 scholen uit binnen- en buitenland zijn naar Enschede gekomen voor het eerste internationale toernooi van het jaar. De dag is zeer sportief verlopen en de EHBO heeft het op wat icepacks en pleisters na erg rustig gehad.

 De alle vroegte vertrokken kwamen de eerste deelnemers om 8:00 uur aan. Na de openingsceremonie konden de toeschouwers genieten van loopvormen en wapenvormen van de zwarte banders. Zij werden gevolgd door alle onderdelen van de jeugd tot 13 jaar, waarna het de beurt was aan de gekleurde banden vanaf 14 jaar. De competitie eindigde met sparren en de breektesten van de zwarte banders. Na het erepodium sprak grootmeester Pak zijn lof en dank uit voor de organisatie van dit fantastische kampioenschap.

Open Nederlands Kampioenschap

Het Open Nederlands Kampioenschap is dit jaar op 7 april!2018-02-23 10:25:05Tang Soo Do, Enschede, Doetinchem, Hwa Rang, Open Nederlands Kampioenschap, toernooi, karate, taekwondo, Moo Duk Kwan, Soo Bahk Do, Hendrik-Ido-Ambacht, Mudjeok e YongNederlandse Tang Soo Do FederatieOpen Nederlands Kampioenschap

Ook dit jaar willen we meedoen aan het Open Nederlands Kampioenschap op 7 april in Hendrik-Ido-Ambacht. Na de voorjaarsvakantie kan je je weer inschrijven via het wedstrijd inschrijfformulier.

Wil je nu al meer informatie? Vraag het Sabomnim!

Komende zaterdag en zondag is het zover

Tang Soo Do weekend in Enschede. 24 februari is er een groot internationaal toernooi in de Pathmoshal, 25 februari zal Kwan Jang Nim HoSik Pak trainingen verzorgen.2018-02-19 11:56:48Tang Soo Do, Enschede, Doetinchem, Hwa Rang, Kampioenschap, HoSik Pak, Hwa Rang Tang Soo Do, toernooi, karate, taekwondo, Moo Duk Kwan, Soo Bahk DoNederlandse Tang Soo Do FederatieKomende zaterdag en zondag is het zover

Aankomend zaterdag 24 februari is het dan zover. Dan vind er het tweede HwaRang Kampioenschap in Enschede plaats. Inschrijving voor de wedstrijd is gesloten. Komende dagen zal Sabomnim Oliver de pules maken van alle onderdelen. Dit jaar doen er meer dan 200 deelnemers mee uit heel Nederland, Aruba, Denemarken en België. De deuren bij de Pathmoshal opent al om 8:00 voor de bezoekers die van verre komen.

Om 9:00 starten we met het opstellen van alle deelenemers. Om 9:15 zal Kwan Jang Nim HoSik Pak binnenkomen en gaan we starten met de openingsceremonie. Om 10:00 zullen eerst de DAN graden beginnen met de Hyungs en Wapen Hyungs. Gevolgd door alle deelnemers tot 13 jaar. In de middag komen de deelnemers vanaf 14 jaar aan de beurt en we sluiten het af met de DAN graden sparren en breektesten. Om 18:00 zullen we uiterlijk klaar zijn met dit grote evenement.

Op zondag 25 februari zal Kwan Jang Nim Pak twee trainingen geven. Van 10:00 tot 11:00 zullen deelnemers tot 14 jaar les krijgen van Kwan Jang Nim Pak. Dit zal een uur lang zijn waarbij Kwan Jang Nim op een plezierlijke manier de deelnemers actief zal bezig houden. Daarna is er de mogelijkheid om met hem op de foto te gaan. Om 11:30 tot 13:30 zal Kwan Jang Nim Pak voor deelnemers vanaf 15 jaar en deelnemers met meer ervaring in Martial Art een intensieve training geven, waarbij hij zijn kennis en ervaring wil doorgeven aan de deelnemers. Na de training zal er mogelijkheid zijn om met de Kwan Jang Nim op de foto te gaan.

We vragen alle deelnemers voor beide dagen optijd aanwezig te zijn. De deuren zullen ruim van te voren open gaan.