Nederlandse Tang Soo Do FederatieBombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede+31 (0) 640789687info@ntsdf.nlhttp://www.ntsdf.nl/_db/style/logo.png
slider1slider2slider3

Partners

Nederlandse Tang Soo Do FederatieDeze website is ontstaan door de samenwerking van Stichting Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy and De Guzman Martial Art. De stichting heeft als trainingslocatie Amstelveen en de lessen worden verzorgd door Mevrouw Caroline Allard (2e DAN) en De heer Hans Slabbekoorn (1ste Dan). De Guzman Martial Art heeft locaties in Doetinchem en Enschede. De lessen in Doetinchem worden gegeven door Sabomnim de Guzman, Kyo Sa Nim Johan van Ingen en als invaller de heer Noël Kaak (2e DAN). De Nederlandse Tang Soo Do Federatie heeft voorgenomen om met zoveel mogelijk Tang Soo Do evenementen mee te doen binnen Nederland als in Europa, mits deze niet samenvallen met Hwa Rang Tang Soo Do Europe activiteiten.

 

Hwa Rang World Tang Soo Do FederationStichting Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy en De Guzman Martial Art zijn beide verbonden aan de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation (HRWTSDF) uit de Verenigde Staten onder leiding van Grootmeester Ho Sik Pak. HRWTSDF heeft Sabomnim de Guzman aangewezen als de hoofdleraar van de organisatie in Nederland. Sabomnim de Guzman streeft er naar om de kwaliteit van Tang Soo Do hoog te houden. Voor beide organisaties zet hij zich in om de leerlingen zoe goed mogelijk te begeleiden. Ook streeft hij er naar om de technieken en oefeningen steeds te verbeteren, maar vraagt hij ook de uiterste te halen bij zijn leerlingen. In Europa doet hij dat niet alleen. Samen met andere landen vormen ze de groep Hwa Rang Tang Soo Do Europe en samen werken ze aan een nieuwe Europese groep waarbij ze streven om de kwaliteit van de Tang Soo Do te verbeteren en naar een hoger niveau te krijgen. De volgend landen zijn aangesloten: Belgie, Spanje, Engeland, Griekenland, Denemarken en Nederland.

Binnen Nederland is Sabomnim Oliver de Guzman nog opzoek naar nieuwe scholen die zich willen aansluiten bij Hwa Rang World Tang Soo Do Federation. Samen met de scholen wil hij een leuke Tang Soo Do groep oprichten waarbij de kwaliteit op technisch gebied van de Tang Soo Do lessen verbeterd worden en waar de scholen ook een grote vorm van vrijheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Heb je vragen over Hwa Rang World Tang Soo Do Federation of de Nederlandse Tang Soo Do Federatie, neem dan contact op vie de volgende email: info@ntsdf.nl

Externe partners zijn belangrijk voor de club en de stichting. Gezien Stichting Tang Soo Do Moo Duk Kwan Academy en De Guzman Martial Art geen winst oogmerk hebben zijn we beide afhankelijk van sponsoren en partners. Graag willen we ACME Web en BitNation bedanken voor hun hulp voor het opzetten van de websites an het realiseren ervan. Ook willen we Olliemedia bedanken voor het ontwerp van de flyers en de website. Graag zoeken we nog nieuwe partners en sponsoren om nieuwe trainingsmateriaal te kunnen aanschaffen, maar ook nieuwe evenementen te kunnen realiseren.