Nederlandse Tang Soo Do FederatieBombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede+31 (0) 640789687info@ntsdf.nlhttp://www.ntsdf.nl/_db/style/logo.png
slider1slider2slider3

Over de NTSDF

De Nederlandse Tang Soo Do Federatie

 De Nederlandse Tang Soo Do Federatie (NTSDF)  is aangesloten bij de Hwa Rang World Tang Soo Do Federation (HRWTSDF), welke onder leiding staat van Kwan Jang Nim HoSik Pak (9e DAN). De NTSDF is opgericht door Sabomnim Oliver de Guzman om andere Tang Soo Do scholen in Nederland de mogelijkheid aan te bieden zich aan te sluiten bij de HRWTSDF, waarbij scholen op veel gebieden een hoge mate van zelfstandigheid wordt geboden. De NTSDF werkt elke dag aan het verbeteren van lesmethoden voor Tang Soo Do en streeft naar een constante vergroting van de kwaliteit van aangesloten scholen.

Wat is ons doel?

Het doel van de NTSDF is het uitdragen van de Koreaanse krijgskunst Tang Soo Do, waarbij het traditionele karakter zoveel mogelijk behouden blijft. We streven er naar om de aangesloten scholen zoveel mogelijk bij te staan, zowel op bedrijfsmatig als op technisch gebied. Hierdoor kunnen aangesloten scholen zelfstandig te werk gaan en door de ondersteuning vanuit de NTSDF de professionaliteit van de school verbeteren en een hoge kwaliteit van Tang Soo Do lessen garanderen. Ook streven we er naar zo efficiënt en betaalbaar mogelijk blijven voor aangesloten Tang Soo Do scholen.

Waar staan we voor?

Wij zijn een kleine, laagdrempelige en transparante organisatie binnen de Tang Soo Do wereld in Nederland. Professionaliteit, kwaliteit en doelmatigheid staan voor ons voorop. We willen op een laagdrempelige wijze voor onze aangesloten scholen bereikbaar zijn en blijven, zodat zij verder kunnen groeien, verder professionaliseren en dat hun instructeurs kwalitatief hoogwaardige lessen kunnen aanbieden.