Nederlandse Tang Soo Do FederatieBombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede+31 (0) 640789687info@ntsdf.nlhttp://www.ntsdf.nl/_db/style/logo.png
slider1slider2slider3

Over de NTSDF

De Nederlandse Tang Soo Do Federatie

 De Nederlandse Tang Soo Do Federatie (NTSDF)  is een onafhankelijk orgaan wel in de Kamer van Koophandel geregistreerd is als Stichting De Guzman Martial Art, welke onder leiding staat van sa bom nim Oliver de Guzman (5e DAN). De NTSDF is opgericht door sa bom nim Oliver de Guzman om andere Tang Soo Do scholen in Nederland de mogelijkheid om samen te werken en de kosten zo laag mogelijk te houden, waarbij scholen toch op veel gebieden een hoge mate van zelfstandigheid wordt geboden. De NTSDF werkt elke dag aan het verbeteren van lesmethoden voor Tang Soo Do en streeft naar een constante vergroting van de kwaliteit van aangesloten scholen.

Wat is ons doel?

Het doel van de NTSDF is het uitdragen van de Koreaanse krijgskunst Tang Soo Do, waarbij het traditionele karakter zoveel mogelijk behouden blijft. We streven er naar om de aangesloten scholen zoveel mogelijk bij te staan, zowel op bedrijfsmatig als op technisch gebied. Hierdoor kunnen aangesloten scholen zelfstandig te werk gaan en door de ondersteuning vanuit de NTSDF de professionaliteit van de school verbeteren en een hoge kwaliteit van Tang Soo Do lessen garanderen. Ook streven we er naar zo efficiënt en betaalbaar mogelijk blijven voor aangesloten Tang Soo Do scholen.

Waar staan we voor?

Wij zijn een kleine, laagdrempelige en transparante organisatie binnen de Tang Soo Do wereld in Nederland. Professionaliteit, kwaliteit en doelmatigheid staan voor ons voorop. We willen op een laagdrempelige wijze voor onze aangesloten scholen bereikbaar zijn en blijven, zodat zij verder kunnen groeien, verder professionaliseren en dat hun instructeurs kwalitatief hoogwaardige lessen kunnen aanbieden.